Traktor, ciągnik a może cała ferma?

Wielkanoc za pasem, a świąteczny zajączek musi zaopatrzyć się w upominki dla najmłodszych. Może zamiast tradycyjnego i niezdrowego kosza słodyczy w tym roku zrobi on  zakupy w sklepie TwojaZagroda.pl? Tam wybór mini maszyn rolniczych, które zadowolą niejednego chłopca jest ogromny. W asortymencie są również atrakcyjne puzzle i zestawy do budowania farm, które na pewno spodobają się dziewczynkom.

W święta Wielkanocne prezenty otrzymują przede wszystkim dzieci. To z myślą o nich przedstawiciele sklepu TwojaZagroda.pl przygotowali specjalną ofertę zabawek. W tym gorącym okresie nie zabraknie również atrakcyjnych promocji.

-  Zapraszamy na zakupy do naszego sklepu i jesteśmy przekonani, że upominki jakie proponujemy zadowolą wszystkie dzieci. Mamy duży wybór markowych zabawek, które charakteryzują się wysoką wytrzymałością, ale przede wszystkim są odwzorowaniem rzeczywistych maszyn – mówi sprzedawca sklepu TwojaZagroda.pl - Zabawki posiadają wiele ruchomych części, dzięki czemu zapewnimy maluchom dobrą zabawę na wiele godzin.

Wśród miniaturowych prototypów wielkich maszyn rolniczych są między innymi: agregaty uprawowe, ciężarówki i podnośniki marki MAN, wywrotki Scania, kombajny, ładowacze, opryskiwacze, przyczepy, prasy belujące, a także podnośniki i beczkowozy strażackie. Każde dziecko w ofercie sklepu TwojaZagroda.pl na pewno znajdzie coś dla siebie.

- Małym rolnikom szczególne polecamy zabawki w postaci ciągników  rolniczych, które są gwarancją świetnej zabawy przez wiele miesięcy.  Posiadamy również zestawy, z których można stworzyć wymarzoną farmę,  puzzle, czy gry planszowe – dodaje sprzedawca sklepu i zapewnia, że  wszystkie produkty są w super niskich cenach.

Co warte podkreślenia, zabawki dostępne w ofercie sklepu TwojaZagroda.pl posiadają  wszystkie wymagane atesty bezpieczeństwa. Zabawki można obejrzeć i  kupić w sklepie stacjonarnym przy ulicy Kresowej 62 w Sokółce lub  zamówić je dzwoniąc pod całodobowy numer telefonu – 533 111 477.

DSC_0226.jpg

DSC_0225.jpg

DSC_0224.jpg

DSC_0221.jpg

DSC_0220.jpg

TwojaZagroda.Zabawki.pdf

TwojaZagroda.Zabawki.doc

TwojaZagroda.Zabawki.txt

Awaria na polu? Części zamienne dostarczą pracownicy sklepu TwojaZagroda.pl

Nie ma nic gorszego niż awaria ciągnika czy maszyny rolniczej podczas intensywnych prac w gospodarstwie. Rolnicy z okolic Sokółki mogą być spokojni, ponieważ w najbardziej kryzysowych sytuacjach z pomocą pośpieszą pracownicy sklepu TwojaZagroda.pl, który oferuje dowóz części zamiennych w miejsce wskazane przez klienta.
Dofinansowanie modernizacji gospodarstw rolnych. Trwa nabór wniosków

Choć Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa od 19 lutego prowadzi nabór wniosków na dofinansowanie modernizacji gospodarstw rolnych w obszarze „D”, to do tej pory niewielu rolników zadeklarowało chęć pozyskania środków. Do 9 marca do agencji wpłynęło 2466 wnio
Pomóż spełnić marzenie Huberta. Trwa zbiórka na portalu Pomagam.pl

50 tysięcy złotych – tylko tyle i aż tyle potrzeba, aby pomóc niezwykłej rodzinie, w której wychowuje się 11-letni Hubert, podopieczny Białostockiego Hospicjum dla Dzieci. By mógł chorować w lepszych warunkach musi mieć swój własny, nawet niewielki pokój. W tym momencie jego rodzice i dwaj bracia mieszkają w niespełna 40-metrowym, dwupokojowym mieszkaniu i nie mają pieniędzy, by móc zamienić je na większe. Fundacja „Pomóż Im” uruchomiła zbiórkę na portalu Pomagam.pl i do tej pory udało się zebrać ponad 5600 zł.
Krynka kolejny raz aktywnie włącza się w Święto Studentów

Juwenalia, czyli najważniejsze święto wszystkich studentów, zbliżają się wielkimi krokami. 23 maja podczas tradycyjnej parady żaków, młodzi ludzie przejmą klucze do miasta i będą nim rządzić przez trzy kolejne dni! Jak zapewniają organizatorzy nie zabraknie dobrej muzyki, a motywem przewodnim tegorocznej imprezy jest Dziki Wschód. Doroczne Juwenalia tradycyjnie już wesprze Krynka – podlaski producent wód i napojów.

Axami wprowadza na rynek nową kolekcję

Zawsze marzyłaś aby poczuć się jak „Alicja w krainie czarów”? Chciałaś przejść na drugą, tę nieznaną, stronę lustra? Nawet jeśli na co dzień jesteś stateczna i spokojna, modele z nowej kolekcji Axami sprawią, że będziesz nieprzewidywalna, intrygująca…