Axami wprowadza na rynek nową kolekcję

Zawsze marzyłaś aby poczuć się jak „Alicja w krainie czarów”? Chciałaś przejść na drugą, tę nieznaną, stronę lustra? Nawet jeśli na co dzień jesteś stateczna i spokojna, modele z nowej kolekcji Axami sprawią, że będziesz nieprzewidywalna, intrygująca…

Rozświetlająca biel, urzekająca czerń, intensywna czerwień i intrygujący fiolet – te kolory wyróżniają kolekcję „Venetian Mirror”, najmłodsze dziecko marki Axami, podlaskiego lidera branży bieliźniarskiej. Stylowe i zmysłowe komplety robią już prawdziwą furorę wśród klientów za Oceanem. Kolekcja miała swoją oficjalną, światową premierę podczas ostatnich targów modowych w Las Vegas, które odbyły się w lutym.

Co odróżnia tę kolekcję od innych? Połączenie klasyki i nowatorskiego designu tworzy kompozycje jedyne w swoim rodzaju. Nowa kolekcja dowodzi, że marka Axami to gwarancja najmodniejszych wzorów i najwyższej jakości tkanin.

- Nasza nowa propozycja jest niczym weneckie lustro. Kobiety, które zdecydują się na nią, mogą poczuć się właśnie jak po drugiej stronie tego wyjątkowego zwierciadła. Tylko one znają swój zmysłowy sekret ukryty przed wzrokiem innych pod „zwykłymi” ciuchami. To tak jakby obserwowały świat właśnie zza niego. To dodaje im pewności siebie i sprawia, że mogą poczuć się naprawdę seksownie  – przekonuje Edyta Skutnicka, projektantka bielizny i szefowa Axami.

Najbardziej zadziwiają te modele nowej kolekcji, gdzie autorka w subtelny sposób wykorzystała połączenia delikatnych tasiemek. To kobietom dodaje wdzięku i subtelności.

Jak w każdej z dotychczasowych kolekcji marki Axami projektanci szczególną wagę przykładają do detali i dodatków.

- Tym razem jednak postawiliśmy na minimalizm i delikatność. Gdzieniegdzie pojawiają się niewielkie klejnoty lub zdobienia na paseczkach – dodaje Edyta Skutnicka.

Podobno to oczy są zwierciadłem duszy, lecz kobiety wiedzą jak wiele wyrazić można kuszącą bielizną. Kolekcja „Venetian Mirror” pozwala pokazać  im swoje drapieżne lecz delikatne oblicze.

V-8051 V-8053 V-8058.jpg

AxamiNowaKolekcja.txt

AxamiNowaKolekcja.pdf

AxamiNowaKolekcja.doc

Nowa odsłona sklepu z produktami Axami

Chcesz poczuć się wyjątkowo? Szykuje się wielka impreza lub romantyczna kolacja z ukochanym? Czasu masz niewiele i zależy ci, by wypaść jak najlepiej? Nic prostszego. Białostocka firma, która od wielu lat zajmuje się projektowaniem unikalnej, damskiej bielizny uruchomiła nowy sklep internetowy. Adres pozostaje bez zmian – www.axami24.pl – wszystko inne zmienia się na lepsze.
Poznaj Axami

To prawda, Anka zapomniała jak to jest być seksowną kobietą. Odkąd została mamą dwóch rozhasanych chłopców, jej codziennym outfitem stały się powyciągane podkoszulki, getry i poplamione zupkami sweterki. Dzieci miały już dwa lata, a ona ciągle nie mogła wyjść z pieluch, garnków, rosnących gór prania. Ledwie nadążała z przebieraniem synków - na spacerek, ze spacerku, do spania. Na siebie nie miała już czasu. Kiedy więc Marek w dzień zakochanych położył przed nią na stole bilety na lot do Wenecji, najpierw zamiast radości, ogarnęła ją panika: „Co z dziećmi? Kto się nimi zajmie? Jak to wszystko zorganizować?”. Marek cierpliwe wytrzymał jej słowotok i powiedział: „Jesteś świetną mamą, ale chciałbym, żeby wróciła już moja żona”. To było jak uderzenie obuchem. No tak, cały świat od wielu miesięcy kręcił się wokół bliźniaków, chyba czas na zmiany.
Szwaczki i gorseciarki pilnie poszukiwane

Wiodący eksporter i producent ekskluzywnej bielizny damskiej Axami planuje zwiększyć zatrudnienie. Ma to bezpośredni związek z dynamicznym wzrostem zainteresowania jej produktami na świecie i rozbudową zakładu. Firma poszukuje do pracy utalentowanych, a także doświadczonych szwaczek i gorseciarek. Mile widziane będą również osoby, które chcą przyuczyć się do zawodu.
Pomóż spełnić marzenie Huberta. Trwa zbiórka na portalu Pomagam.pl

50 tysięcy złotych – tylko tyle i aż tyle potrzeba, aby pomóc niezwykłej rodzinie, w której wychowuje się 11-letni Hubert, podopieczny Białostockiego Hospicjum dla Dzieci. By mógł chorować w lepszych warunkach musi mieć swój własny, nawet niewielki pokój. W tym momencie jego rodzice i dwaj bracia mieszkają w niespełna 40-metrowym, dwupokojowym mieszkaniu i nie mają pieniędzy, by móc zamienić je na większe. Fundacja „Pomóż Im” uruchomiła zbiórkę na portalu Pomagam.pl i do tej pory udało się zebrać ponad 5600 zł.

Podlaska firma na targach „House I” w Rydze

Firma TIS Group, produkująca kotły C. O., nastawia się na biznesową ekspansję na Wschód. W marcu wzięła udział w Międzynarodowych Targach Budowlanych „House I” w Rydze na Łotwie.