Axami wprowadza na rynek nową kolekcję

Zawsze marzyłaś aby poczuć się jak „Alicja w krainie czarów”? Chciałaś przejść na drugą, tę nieznaną, stronę lustra? Nawet jeśli na co dzień jesteś stateczna i spokojna, modele z nowej kolekcji Axami sprawią, że będziesz nieprzewidywalna, intrygująca…

Rozświetlająca biel, urzekająca czerń, intensywna czerwień i intrygujący fiolet – te kolory wyróżniają kolekcję „Venetian Mirror”, najmłodsze dziecko marki Axami, podlaskiego lidera branży bieliźniarskiej. Stylowe i zmysłowe komplety robią już prawdziwą furorę wśród klientów za Oceanem. Kolekcja miała swoją oficjalną, światową premierę podczas ostatnich targów modowych w Las Vegas, które odbyły się w lutym.

Co odróżnia tę kolekcję od innych? Połączenie klasyki i nowatorskiego designu tworzy kompozycje jedyne w swoim rodzaju. Nowa kolekcja dowodzi, że marka Axami to gwarancja najmodniejszych wzorów i najwyższej jakości tkanin.

- Nasza nowa propozycja jest niczym weneckie lustro. Kobiety, które zdecydują się na nią, mogą poczuć się właśnie jak po drugiej stronie tego wyjątkowego zwierciadła. Tylko one znają swój zmysłowy sekret ukryty przed wzrokiem innych pod „zwykłymi” ciuchami. To tak jakby obserwowały świat właśnie zza niego. To dodaje im pewności siebie i sprawia, że mogą poczuć się naprawdę seksownie  – przekonuje Edyta Skutnicka, projektantka bielizny i szefowa Axami.

Najbardziej zadziwiają te modele nowej kolekcji, gdzie autorka w subtelny sposób wykorzystała połączenia delikatnych tasiemek. To kobietom dodaje wdzięku i subtelności.

Jak w każdej z dotychczasowych kolekcji marki Axami projektanci szczególną wagę przykładają do detali i dodatków.

- Tym razem jednak postawiliśmy na minimalizm i delikatność. Gdzieniegdzie pojawiają się niewielkie klejnoty lub zdobienia na paseczkach – dodaje Edyta Skutnicka.

Podobno to oczy są zwierciadłem duszy, lecz kobiety wiedzą jak wiele wyrazić można kuszącą bielizną. Kolekcja „Venetian Mirror” pozwala pokazać  im swoje drapieżne lecz delikatne oblicze.

V-8051 V-8053 V-8058.jpg

AxamiNowaKolekcja.pdf

AxamiNowaKolekcja.doc

Ultra Violet... Romantyczny a zarazem prowokacyjny kolor roku

Ma komunikować oryginalność, pomysłowość, wizjonerskie myślenie, które wyznacza trendy... Ultra Violet został wybrany przez Pantone Colour Institute kolorem 2018 roku. Co ciekawe, purpura miała również w symboliczny sposób oddać hołd ikonom zachodniej popkultury.
Axami – marka znana pod każdą szerokością geograficzną

Któż nie zna sceny, w której Bridget Jones trafia do tajskiego więzienia i wszystkie zamknięte w nim kobiety, niezależnie od przewinień, koloru skóry, tuszy i wieku, łączy zachwyt nad świetnie uszytym stanikiem? Piękna bielizna to rzecz pożądana pod każdą szerokością geograficzną. Dlatego w sesjach fotograficznych marki Axami biorą udział modelki z Azji, Afryki i Europy.
Nowa odsłona sklepu z produktami Axami

Chcesz poczuć się wyjątkowo? Szykuje się wielka impreza lub romantyczna kolacja z ukochanym? Czasu masz niewiele i zależy ci, by wypaść jak najlepiej? Nic prostszego. Białostocka firma, która od wielu lat zajmuje się projektowaniem unikalnej, damskiej bielizny uruchomiła nowy sklep internetowy. Adres pozostaje bez zmian – www.axami24.pl – wszystko inne zmienia się na lepsze.
Poznaj Axami

To prawda, Anka zapomniała jak to jest być seksowną kobietą. Odkąd została mamą dwóch rozhasanych chłopców, jej codziennym outfitem stały się powyciągane podkoszulki, getry i poplamione zupkami sweterki. Dzieci miały już dwa lata, a ona ciągle nie mogła wyjść z pieluch, garnków, rosnących gór prania. Ledwie nadążała z przebieraniem synków - na spacerek, ze spacerku, do spania. Na siebie nie miała już czasu. Kiedy więc Marek w dzień zakochanych położył przed nią na stole bilety na lot do Wenecji, najpierw zamiast radości, ogarnęła ją panika: „Co z dziećmi? Kto się nimi zajmie? Jak to wszystko zorganizować?”. Marek cierpliwe wytrzymał jej słowotok i powiedział: „Jesteś świetną mamą, ale chciałbym, żeby wróciła już moja żona”. To było jak uderzenie obuchem. No tak, cały świat od wielu miesięcy kręcił się wokół bliźniaków, chyba czas na zmiany.