Ideal Group i nowe kontrakty na dystrybucję wody

Białostocka firma Ideal Group ma kolejne powody do radości. Uruchomiła nowe lokalizacje z dystrybutorami wody pitnej. Na liście nowych klientów widnieją między innymi takie marki jak: Business Link, Polska Grupa Farmaceutyczna czy Blue Media.

Projekt Ideal Water – czyli zapewnienie nieograniczonego dostępu do idealnie oczyszczonej, odpowiednio schłodzonej i co najważniejsze zdrowej wody w miejscach  pracy, szkołach, przedszkolach czy szpitalach – od lat cieszy się ogromnym powodzeniem.

- Odpowiedni proces filtracji sprawia, że woda w naszych dystrybutorach jest oczyszczona, ale też  smaczna. O tym decydują m.in. lampy UV, instalowane tuż przed podajnikiem wody. Sam podajnik zaś zabezpieczony jest powłoką zawierającą cząsteczki srebra. To zaś umożliwia skuteczną eliminację bakterii. A na dodatek pozytywnie wpływa na smak i zapach wody – mówi Andrzej Nartowicz, prezes Ideal Group.

Te walory zachęciły między innymi markę Business Link do podjęcia współpracy z Ideal Group. Dystrybutory Ideal Water pojawiły się m.in. w biurach w Warszawie i Poznaniu.

- W Business Link tworzymy przestrzeń I wspieramy biznes na każdym jego etapie. Jesteśmy największą w Europie Środkowo – Wschodniej społecznością przedsiębiorców przyszłości. Ideal Water to rozwiązanie bliskie naszej ideologii slow work, z którą ekologia tworzy nierozerwalny mariage. Dzięki temu, że woda z dystrybutora nie wymaga transportu, nie potrzebne jest miejsce do składowania butelek czy galonów. Ma to korzystny wpływ na środowisko, ponieważ nie są generowane dodatkowe odpady w postaci plastikowych opakowań. Wprowadzanie takich nowoczesnych,  proekologicznych rozwiązań jest dla nas ważne -  komentuje współpracę CEO Business Linku z Ideal Group Dariusz Żuk.

Polska Grupa Farmaceutyczna jest jedną z największych i najbardziej nowoczesnych firm zajmujących się dystrybucją leków, a także świadczeniem usług dla aptekarzy i producentów farmaceutycznych. Z myślą o swoich pracownikach, w placówkach firmy m.in. w Łodzi, Warszawie, Krakowie, Gdańsku, Katowicach, Lublinie zostały zamontowane dystrybutory wody, na których widnieje logo Ideal Water. PGF zamówiła ponad 30 takich urządzeń.

Z oferty Ideal Water korzystają również pracownicy i klienci firmy Blue Media, która oferuje  innowacyjne rozwiązania do obsługi transakcji elektronicznych i wsparcie sprzedaży online. Dystrybutory do wody Ideal Water zamontowano w siedzibie w Sopocie oraz placówce w Warszawie.

- Bardzo się cieszę, że nasza marka rozwija się tak dynamicznie i dociera do coraz większej ilości klientów. Zapewniam, że dołożymy wszelkich starań, by byli oni zadowoleni z naszych usług, a to zagwarantuje między innymi nasz system serwisowania urządzeń, prowadzony w oparciu o pakiety SLA. Zapewnia on nieprzerwaną pracę dystrybutorów i błyskawiczną interwencję w razie ich awarii  – dodaje szef Ideal Group.

Ideal water.jpg

Ideal water.txt

Ideal water.pdf

Ideal water.doc

Wartościowy posiłek zwiększa efektywność pracownika o 25%

Wśród czynników decydujących o efektywności pracowników, są też takie, na które pracodawcy pozornie nie mają realnego wpływu. Mowa o stylu życia, a w szczególności o sposobie odżywiania. Według badań dieta pozostaje w bezpośrednim związku z produktywnością.
Pomóż spełnić marzenie Huberta. Trwa zbiórka na portalu Pomagam.pl

50 tysięcy złotych – tylko tyle i aż tyle potrzeba, aby pomóc niezwykłej rodzinie, w której wychowuje się 11-letni Hubert, podopieczny Białostockiego Hospicjum dla Dzieci. By mógł chorować w lepszych warunkach musi mieć swój własny, nawet niewielki pokój. W tym momencie jego rodzice i dwaj bracia mieszkają w niespełna 40-metrowym, dwupokojowym mieszkaniu i nie mają pieniędzy, by móc zamienić je na większe. Fundacja „Pomóż Im” uruchomiła zbiórkę na portalu Pomagam.pl i do tej pory udało się zebrać ponad 5600 zł.
Krynka kolejny raz aktywnie włącza się w Święto Studentów

Juwenalia, czyli najważniejsze święto wszystkich studentów, zbliżają się wielkimi krokami. 23 maja podczas tradycyjnej parady żaków, młodzi ludzie przejmą klucze do miasta i będą nim rządzić przez trzy kolejne dni! Jak zapewniają organizatorzy nie zabraknie dobrej muzyki, a motywem przewodnim tegorocznej imprezy jest Dziki Wschód. Doroczne Juwenalia tradycyjnie już wesprze Krynka – podlaski producent wód i napojów.
Zabierz mamę na trening

Dni otwarte w Mrs. Sporty w Zamościu będą obchodzone także jako Dni Bliskich, ponieważ zawsze weselej trenuje się drużynowo. Przypadają one na 25 i 26 maja, kiedy dziękujemy naszym mamom. Klub zachęca, by swoje święto spędziły aktywnie i w dobrym towarzystwie.

Stolarz rozpoznaje drewno po zapachu

Coraz trudniej o stolarzy artystów, coraz droższe więc stają się meble ręcznie wytwarzane. I tym większym cieszą się powodzeniem, jako przedmioty unikatowe, który przetrwają pokolenia. Takich mebli się po prostu nie wyrzuca.