Ideal Group i nowe kontrakty na dystrybucję wody

Białostocka firma Ideal Group ma kolejne powody do radości. Uruchomiła nowe lokalizacje z dystrybutorami wody pitnej. Na liście nowych klientów widnieją między innymi takie marki jak: Business Link, Polska Grupa Farmaceutyczna czy Blue Media.

Projekt Ideal Water – czyli zapewnienie nieograniczonego dostępu do idealnie oczyszczonej, odpowiednio schłodzonej i co najważniejsze zdrowej wody w miejscach  pracy, szkołach, przedszkolach czy szpitalach – od lat cieszy się ogromnym powodzeniem.

- Odpowiedni proces filtracji sprawia, że woda w naszych dystrybutorach jest oczyszczona, ale też  smaczna. O tym decydują m.in. lampy UV, instalowane tuż przed podajnikiem wody. Sam podajnik zaś zabezpieczony jest powłoką zawierającą cząsteczki srebra. To zaś umożliwia skuteczną eliminację bakterii. A na dodatek pozytywnie wpływa na smak i zapach wody – mówi Andrzej Nartowicz, prezes Ideal Group.

Te walory zachęciły między innymi markę Business Link do podjęcia współpracy z Ideal Group. Dystrybutory Ideal Water pojawiły się m.in. w biurach w Warszawie i Poznaniu.

- W Business Link tworzymy przestrzeń I wspieramy biznes na każdym jego etapie. Jesteśmy największą w Europie Środkowo – Wschodniej społecznością przedsiębiorców przyszłości. Ideal Water to rozwiązanie bliskie naszej ideologii slow work, z którą ekologia tworzy nierozerwalny mariage. Dzięki temu, że woda z dystrybutora nie wymaga transportu, nie potrzebne jest miejsce do składowania butelek czy galonów. Ma to korzystny wpływ na środowisko, ponieważ nie są generowane dodatkowe odpady w postaci plastikowych opakowań. Wprowadzanie takich nowoczesnych,  proekologicznych rozwiązań jest dla nas ważne -  komentuje współpracę CEO Business Linku z Ideal Group Dariusz Żuk.

Polska Grupa Farmaceutyczna jest jedną z największych i najbardziej nowoczesnych firm zajmujących się dystrybucją leków, a także świadczeniem usług dla aptekarzy i producentów farmaceutycznych. Z myślą o swoich pracownikach, w placówkach firmy m.in. w Łodzi, Warszawie, Krakowie, Gdańsku, Katowicach, Lublinie zostały zamontowane dystrybutory wody, na których widnieje logo Ideal Water. PGF zamówiła ponad 30 takich urządzeń.

Z oferty Ideal Water korzystają również pracownicy i klienci firmy Blue Media, która oferuje  innowacyjne rozwiązania do obsługi transakcji elektronicznych i wsparcie sprzedaży online. Dystrybutory do wody Ideal Water zamontowano w siedzibie w Sopocie oraz placówce w Warszawie.

- Bardzo się cieszę, że nasza marka rozwija się tak dynamicznie i dociera do coraz większej ilości klientów. Zapewniam, że dołożymy wszelkich starań, by byli oni zadowoleni z naszych usług, a to zagwarantuje między innymi nasz system serwisowania urządzeń, prowadzony w oparciu o pakiety SLA. Zapewnia on nieprzerwaną pracę dystrybutorów i błyskawiczną interwencję w razie ich awarii  – dodaje szef Ideal Group.

Ideal water.jpg

Ideal water.txt

Ideal water.pdf

Ideal water.doc

Wartościowy posiłek zwiększa efektywność pracownika o 25%

Wśród czynników decydujących o efektywności pracowników, są też takie, na które pracodawcy pozornie nie mają realnego wpływu. Mowa o stylu życia, a w szczególności o sposobie odżywiania. Według badań dieta pozostaje w bezpośrednim związku z produktywnością.
Enduro Rally 24 startuje w najbliższy weekend

Tylko tu mogą sprawdzić się zarówno amatorzy jazdy na motorach jak i profesjonaliści.  21-23 września odbędzie się rajd Enduro Rally 24. To impreza promująca aktywność sportową i ducha rywalizacji. Miejsce tego wydarzenia – jednego z najciekawszych w kraju - jest nieprzypadkowe. To barwne Mazury. Zawodnicy zmierzą się tu z naturą i własnymi słabościami.
Dzień Otwarty Mrs. Sporty w Zamościu

Klub Mrs. Sporty w Zamościu, prowadzący gimnastykę tylko dla pań, zaprasza na Dzień Otwarty. Specjalnie z tej okazji oferuje pakiet startowy za darmo, konsultacje z trenerami i dietetykiem, a także wiele niespodzianek i konkursów z atrakcyjnymi nagrodami.
Sokólski Metal-Fach kolejny raz zaprezentuje się na Agro Show w Bednarach

W tym roku Agro Show - Międzynarodowa Wystawa Rolnicza w Bednarach będzie obchodzić swoje 20-lecie. Targi rozpoczną się 20 września i trwać będą kolejne cztery dni. Jak co roku na gigantycznej powierzchni - przeszło 120 ha - swoje maszyny i produkty rolnicze zaprezentuje aż 800 wystawców. Wśród tak zacnego grona nie mogło zabraknąć sokólskiego przedsiębiorstwa Metal-Fach, które pochwali się swoim najlepszym sprzętem.