Białostocka firma Pigeon zaprezentuje się na targach bieliźniarskich w Łodzi

Firma Pigeon zaprojektowała nową linię bielizny

Białostocka firma Pigeon zaprezentuje się na targach bieliźniarskich w Łodzi

Do tej pory białostocka marka Pigeon kojarzyła się klientom przede wszystkim z unikalnymi piżamami oraz bielizną: dzienną i nocną. Podczas tegorocznego Salonu Bielizny - prestiżowych targów bielizny, które dwa razy do roku odbywają się w Łodzi, właścicielki firmy zaprezentują swoje najnowsze wyroby: kolekcję biustonoszy – Praline.

- Nie pierwszy raz będziemy brać udział w tym topowym wydarzeniu, ale tym razem odbędzie się tam także premiera naszej najnowszej kolekcji  Praline, na którą składają się eleganckie i ekskluzywne biustonosze – mówi Anna Andruszkiewicz, przedstawicielka marki, którą od 11 lat tworzy razem z przyjaciółką Edytą Kośko. - Liczymy na to, że
pozyskamy nowych klientów i kontrahentów, a nasze projekty podbiją kobiece gusta.

Projektowane do tej pory uniwersalne ale też unikalne stroje do spania mają swoje wierne fanki. To skłoniło właścicielki do postawienia kolejnego kroku – jakim były niezobowiązujące kostiumy casualowe i następnego, którym jest najnowsza kolekcja Praline.
najnowsza kolekcja biustonoszy Praline

- W jej skład wchodzą różnorodne modele. Zdecydowałyśmy się też na feerię barw – jest klasyczna czerń, pociągająca czerwień. Ale są też modele białe, beżowe i różnokolorowe. Starałyśmy się, by tak jak w przypadku piżam i strojów ciążowych, każda kobieta miała możliwość indywidualnego wyboru - mówi Edyta Kośko.

Salon Bielizny to wyjątkowe wydarzenie mające na celu integrację polskiej branży bieliźnianej. Biorą w nich udział również właściciele sklepów i hurtowni, by z wyprzedzeniem poznać i ocenić trendy preferowane w sezonie wiosna - lato 2018. Poza prezentacją najnowszych kolekcji wiodących polskich i zagranicznych producentów organizatorzy zachęcają do udziału w cyklu bezpłatnych warsztatów i seminariów towarzyszących imprezie.

Wiosenna odsłona łódzkiego Salonu Bielizny odbędzie się 7 kwietnia. Początek o godzinie 10.00.
Ekipa Pigeon

Targi11.jpg

Targi2 (1).jpg

PR-107 biustonosz, PR-107-F figi, PR-107-S stringi (1).jpg

Pigeon.Targi (1).doc

„Metamorfozy” z Hajnówce

Popularne „Metamorfozy”, organizowane przez klub Mrs. Sporty, po raz pierwszy w Hajnówce! Wybrana do projektu pani przez dwa miesiące będzie miała szansę nie tylko zmienić swój wygląd, ale też dietę i codzienne nawyki, a w rezultacie życie.
Lodowy sezon dobiega końca. Był bardzo udany

Pogoda tego lata dopisała, więc od pierwszych dni maja do ostatnich września LodyBonano sprzedawały się jak świeże bułeczki. Efekt? 15 milionów wydanych lodowych przysmaków oraz wiele nowości w menu. Tak w wielkim skrócie można podsumować bardzo udane lato w największej polskiej sieci lodziarni franczyzowych.
NYCharm – nowa kolekcja Maral Trendy jest już dostępna

Rytmiczny puls miasta, bijący nieustannie przez całą dobę. Wyznaczający trendy. Nadający ton. Rytm Nowego Yorku - metropolii, w której "niemożliwe" nie istnieje. Puls, który nigdy nie zanika. Czasem gwałtownie i dynamicznie przyspiesza, by na moment zwolnić, chwytając ulotne chwile zasłużonego relaksu. To miasto, które nigdy nie zasypia i zawsze wyzwala emocje. Pozostawia przy tym swobodę wyboru: można je pokochać lub znienawidzić, ale nie można pozostać obojętnym.
W sobotę urodziny Mrs. Sporty

Mrs. Sporty w Białymstoku świętuje pierwsze urodziny. Klubowiczki wiedzą, że ten rok to nie tylko sukcesy, ale też pot i wysiłek. Ale te, które wytrwały, nie mają wątpliwości, że było warto. Teraz więc czas na bal. Urodzinowa impreza odbędzie się w sobotę 13 października.