Białostocka firma Pigeon zaprezentuje się na targach bieliźniarskich w Łodzi

Firma Pigeon zaprojektowała nową linię bielizny

Białostocka firma Pigeon zaprezentuje się na targach bieliźniarskich w Łodzi

Do tej pory białostocka marka Pigeon kojarzyła się klientom przede wszystkim z unikalnymi piżamami oraz bielizną: dzienną i nocną. Podczas tegorocznego Salonu Bielizny - prestiżowych targów bielizny, które dwa razy do roku odbywają się w Łodzi, właścicielki firmy zaprezentują swoje najnowsze wyroby: kolekcję biustonoszy – Praline.

- Nie pierwszy raz będziemy brać udział w tym topowym wydarzeniu, ale tym razem odbędzie się tam także premiera naszej najnowszej kolekcji  Praline, na którą składają się eleganckie i ekskluzywne biustonosze – mówi Anna Andruszkiewicz, przedstawicielka marki, którą od 11 lat tworzy razem z przyjaciółką Edytą Kośko. - Liczymy na to, że
pozyskamy nowych klientów i kontrahentów, a nasze projekty podbiją kobiece gusta.

Projektowane do tej pory uniwersalne ale też unikalne stroje do spania mają swoje wierne fanki. To skłoniło właścicielki do postawienia kolejnego kroku – jakim były niezobowiązujące kostiumy casualowe i następnego, którym jest najnowsza kolekcja Praline.
najnowsza kolekcja biustonoszy Praline

- W jej skład wchodzą różnorodne modele. Zdecydowałyśmy się też na feerię barw – jest klasyczna czerń, pociągająca czerwień. Ale są też modele białe, beżowe i różnokolorowe. Starałyśmy się, by tak jak w przypadku piżam i strojów ciążowych, każda kobieta miała możliwość indywidualnego wyboru - mówi Edyta Kośko.

Salon Bielizny to wyjątkowe wydarzenie mające na celu integrację polskiej branży bieliźnianej. Biorą w nich udział również właściciele sklepów i hurtowni, by z wyprzedzeniem poznać i ocenić trendy preferowane w sezonie wiosna - lato 2018. Poza prezentacją najnowszych kolekcji wiodących polskich i zagranicznych producentów organizatorzy zachęcają do udziału w cyklu bezpłatnych warsztatów i seminariów towarzyszących imprezie.

Wiosenna odsłona łódzkiego Salonu Bielizny odbędzie się 7 kwietnia. Początek o godzinie 10.00.
Ekipa Pigeon

Targi11.jpg

Targi2 (1).jpg

PR-107 biustonosz, PR-107-F figi, PR-107-S stringi (1).jpg

Pigeon.Targi (1).doc

Pomóż spełnić marzenie Huberta. Trwa zbiórka na portalu Pomagam.pl

50 tysięcy złotych – tylko tyle i aż tyle potrzeba, aby pomóc niezwykłej rodzinie, w której wychowuje się 11-letni Hubert, podopieczny Białostockiego Hospicjum dla Dzieci. By mógł chorować w lepszych warunkach musi mieć swój własny, nawet niewielki pokój. W tym momencie jego rodzice i dwaj bracia mieszkają w niespełna 40-metrowym, dwupokojowym mieszkaniu i nie mają pieniędzy, by móc zamienić je na większe. Fundacja „Pomóż Im” uruchomiła zbiórkę na portalu Pomagam.pl i do tej pory udało się zebrać ponad 5600 zł.
Krynka kolejny raz aktywnie włącza się w Święto Studentów

Juwenalia, czyli najważniejsze święto wszystkich studentów, zbliżają się wielkimi krokami. 23 maja podczas tradycyjnej parady żaków, młodzi ludzie przejmą klucze do miasta i będą nim rządzić przez trzy kolejne dni! Jak zapewniają organizatorzy nie zabraknie dobrej muzyki, a motywem przewodnim tegorocznej imprezy jest Dziki Wschód. Doroczne Juwenalia tradycyjnie już wesprze Krynka – podlaski producent wód i napojów.
Zabierz mamę na trening

Dni otwarte w Mrs. Sporty w Zamościu będą obchodzone także jako Dni Bliskich, ponieważ zawsze weselej trenuje się drużynowo. Przypadają one na 25 i 26 maja, kiedy dziękujemy naszym mamom. Klub zachęca, by swoje święto spędziły aktywnie i w dobrym towarzystwie.
Liczy się wynik

Jedna z największych księgarni internetowych w Polsce TaniaKsiazka.pl, chcąc wdrożyć skuteczną strategię biznesową, rozpoczęła współpracę z Adamem Guzem. To nie tylko znany doradca biznesowy, ale też zadeklarowany czytelnik i pisarz. TaniaKsiazka.pl ma w swojej ofercie jego debiutancką powieść. Trudno o lepszy mariaż.

Ciąża a niedoczynność tarczycy

Niedoczynność tarczycy zdiagnozowana u kobiet w ciąży może stanowić poważne zagrożenie zarówno dla matki jak i dziecka. Dlatego tak ważna jest profilaktyczna diagnostyka. Rozpoznanie tego schorzenia przed zajściem w ciążę, zapobiegnie wielu komplikacjom, na które narażona jest kobieta przez dziewięć miesięcy.