Nowa kolekcja marki Pigeon

Marilyn Monroe śpiewała, że diamenty są najlepszym przyjacielem kobiety. Ale kogo stać na diamenty? Za to bielizna jest na wyciągnięcie ręki – klasyczna albo seksowna, stonowana albo kipiąca barwami. Taka jak w kolekcji Praline.

Praline to najmłodsze „dziecko” Anny Andruszkiewicz i  Edyty Kośko, właścicielek firmy Pigeon z Białegostoku -  długo wyczekiwane i dopieszczone w najdrobniejszych szczegółach.

- Od początku istnienia naszej firmy przyświeca nam jedna zasada, której konsekwentnie się trzymamy. Nie zaproponujemy naszym klientkom czegoś, czego same byśmy nie założyły – zapewniają panie. - Oczywiście trzymamy rękę na pulsie i jesteśmy na bieżąco z najnowszymi trendami.

Konsekwentnie też poszerzają swoją ofertę – do koszulek i piżam dołączyły bieliznę nocną i lekkie stroje dla kobiet w ciąży.

- Kiedy same spodziewałyśmy się dzieci, raziło nas, że w zasadzie nie mamy co na siebie nałożyć, zwłaszcza na noc.  Dostępne piżamy przypominały bezkształtne worki w smutnych kolorach. A przecież w ciąży nadal jesteśmy kobietami i chcemy czuć się kobieco – mówi Anna Andruszkiewicz, dyrektor kreatywna w firmie.
Zainteresowanie było ogromne, stąd lekka odzież, nie tylko dla pań w ciąży, pojawia się w ofercie co sezon. Z potrzeby chwili powstała także kolekcja Praline. Nic tak nie dodaje kobiecie pewności jak piękna bielizna. Zarówno taka na co dzień, jak też na wyjątkowe okazje. Kolekcja to przede wszystkim biustonosze, do których można dobrać odpowiedni dół.

- Nie każda kobieta może sobie pozwolić na nałożenie stringów, nie wszystkie panie je lubią. Stąd do każdego biustonosza proponujemy do wyboru klasyczne figi, szorty bądź stringi - podkreśla Edyta Kośko. – Mamy też propozycje dla pań o obfitym biuście.

Wśród biustonoszy są te w tradycyjnych kolorach – beżu czy czerni. Ale z pazurem – tu seksowna siatka, tam koronka,  ciekawy wzór, ułożenie ramiączek. Gdzie indziej beż podkręca pudrowy róż, bądź wzór inspirowany motywem paisley. Klasyka jest potrzebna, szczególnie gdy ubieramy się do pracy. Ale nie może być nudno.

- Jesteśmy dość znużone utrzymującym się od kilku lat trendem, by wszystko było szare, białe albo beżowe. Dotyczy to nie tylko bielizny, ale też wnętrz czy przedmiotów użytkowych – mówią założycielki firmy Pigeon. – My nie chcemy się temu poddać, my kochamy kolor! Jest on szczególnie potrzebny w naszym ponurym klimacie.

Panie, które mają podobne zapatrywania nie zawiodą się kolekcją Praline. Wesołe, niezwykle optymistyczne połączenie beżu, różu i limonowej zieleni albo krwista czerwień z elementami czerwieni z pewnością wzbudzą ich zachwyt. Wygląd, któremu nie można się oprzeć to nie wszystko. Bielizna firmy Pigeon to przede wszystkim jakość. Technologia to oczko w głowie Edyty.

- Bielizna musi być wygodna i wytrzymała – podkreśla. – Szycie naszych biustonoszy zlecamy jednej z najlepszych firm w Polsce.

Firma Pigeon w lutym tego roku obchodziła 11 urodziny. Jest znanym producentem bielizny, prezentującym się na zagranicznych targach i mającym rzesze klientów w kilku krajach.

Praline.Nowa kolekcja.doc

Praline.Nowa kolekcja.pdf

00000001-sel-kol-ret.jpg

351A3774-sel-kol-ret.jpg

351A3529-sel-kol-ret.jpg

351A3612-sel-kol-ret.jpg

351A3936-sel-kol-ret.jpg

351A3907-sel-kol-ret.jpg

00000003-sel-kol-ret.jpg

351A3973-sel-kol-ret.jpg

Praline.Nowa kolekcja.txt

351A3692-sel-kol-ret.jpg

00000002-sel-kol-ret.jpg

It`s all about food. W kulinarną podróż zaprasza Szkoła Języków Obcych ABC

Co najchętniej jadają Brytyjczycy, Amerykanie i Australijczycy? Jakich przyborów kuchennych używają do ich przygotowania? Jak wybornie smakują potrawy z tych zakątków świata? Tego wszystkiego będą mogli dowiedzieć się mali uczestnicy warsztatów kulinarno – językowych, kt
10 milionów dodatkowego przychodu firm białostockiego BNI

„Jaka prezentacja – taka rekomendacja” - te słowa towarzyszą ponad setce białostockich przedsiębiorców, którzy już w trzech grupach spotykają się co tydzień o poranku, aby wspólnie robić biznes. Dodatkowy przychód firm z białostockiego BNI przekroczył właśnie kwotę 10 mi
„Porcja Dobra” wchodzi na polski rynek

Podczas tegorocznego Kongresu Słodyczy i Przekąsek Sweets & Snacks, który rozpocznie się 15 listopada w Warszawie, odbędzie się premiera linii naturalnych i zdrowych przekąsek o nazwie „Porcja Dobra”, wykreowanych przez markę BE NOW,  srebrnego partnera wydarzenia.
Nigdy nie można się poddać

Założycielka i właścicielka rodzinnej firmy Maral Trendy. Krawcowa, projektantka mody i całym sercem oddana szefowa, która swoich pracowników traktuje jak członków rodziny. Nieprzerwanie od blisko 25 lat tworzy unikalne, damskie kreacje, a spod jej rąk wychodzą tylko pro