Awaria na polu? Części zamienne dostarczą pracownicy sklepu TwojaZagroda.pl

Nie ma nic gorszego niż awaria ciągnika czy maszyny rolniczej podczas intensywnych prac w gospodarstwie. Rolnicy z okolic Sokółki mogą być spokojni, ponieważ w najbardziej kryzysowych sytuacjach z pomocą pośpieszą pracownicy sklepu TwojaZagroda.pl, który oferuje dowóz części zamiennych w miejsce wskazane przez klienta.

- Przed nami kolejny gorący sezon. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom rolników, zapewniamy im całodobowy dostęp do produktów i części zamiennych. Wystarczy telefonicznie złożyć zamówienie, a nasi pracownicy dostarczą je w konkretne miejsce lub dowiozą bezpośrednio do gospodarstwa  - mówi sprzedawca sklepu TwojaZagroda.pl.

533 111 477 – to numer infolinii, która jest czynna przez całą dobę przez siedem dni w tygodniu – wystarczy zadzwonić i złożyć zamówienie. Pracownicy sklepu stacjonarnego przy ulicy Kresowej 62 w Sokółce, poza profesjonalną obsługą i szybkim dostarczeniem zapewniają również fachowe doradztwo.

Sklep rolniczy TwojaZagroda.pl to także ciągle poszerzająca się oferta dealerska — w ciągu ostatnich kilku miesięcy w ofercie sklepu znalazły się: pełna oferta ciągników Farmtrac i maszyn Metal-Fach, a od kilku tygodni sklep stał się także oficjalnym dealerem firmy POM Augustów.
TwojaZagroda.pl oprócz sklepu stacjonarnego prowadzi również sklepy internetowe. Pierwszy to sklepmetalfach.com.pl, który dedykowany jest tylko częściom do maszyn marki Metal-Fach i ofercie dealerskiej. Drugi to sklep rolniczy TwojaZagroda.pl, który dynamicznie poszerza swoją ofertę.

- Nasz sklep ciągle wprowadza do oferty nowości. Można u nas kupić wszystkie części do maszyn Metal-Fach, do ciągników Zetor, Ursus oraz innych maszyn niezbędnych w gospodarstwach takich jak: prasa, kosiarka, kombajn, rozrzutnik czy siewnik – dodaje sprzedawca sklepu.

Sokólski sklep w ofercie posiada również wysokiej jakości folię, siatkę oraz sznurki rolnicze w atrakcyjnych cenach, akcesoria do ogrodu, a także odzież roboczą jak: koszule, bluzy, polary, kamizelki, kurtki czy buty robocze nadające się do pracy w różnych warunkach atmosferycznych. Sklep współpracuje tylko z polskimi i zaufanymi producentami branży BHP, co jest gwarancją tego, że asortyment sklepu jest gatunkowo najlepszy.
Sklep aktualnie posiada również wiele produktów w promocji – do zobaczenia w gazetce promocyjnej sklepu!

TwojaZagroda.MEDIA.pdf

TwojaZagroda.MEDIA.doc

TwojaZagroda.Media.txt

IMG_9534.png

IMG_9535.png

IMG_9532.png

IMG_9542.png

IMG_9538.png

folia siatka sznurek post FB.png

dowoz-na-miejsce-pracy-FB.png

Rozpocznij rok szkolny ze sklepem TwojaZagroda.pl i darmowym planem lekcji

Ani w pokoju ucznia, ani w jego tornistrze nie może zabraknąć jednej bardzo ważnej rzeczy – planu lekcji. Wiadomo, że dzieci są bardzo wymagające, a plan lekcji, który używają codziennie, nie może być nudny. Dlatego też naprzeciw ich oczekiwaniom wychodzi sokólski sklep rolniczy TwojaZagroda.pl i organizuje akcję, dzięki której maluchy z klas 1 - 3  zamieszkujące obszary wiejskie mogą otrzymać darmowe i unikalne plany lekcj
Dzień otwarty w sklepie TwojaZagroda.pl

Pokazy maszyn rolniczych topowych polskich producentów, konkursy z atrakcyjnymi nagrodami i mega rabaty na asortyment sklepu – to tylko niektóre z atrakcji, jakie czekają na klientów sklepu TwojaZagroda.pl już 2 lipca. Sklep rolniczy zaprasza do swojej siedziby w Sokółce na Dzień Otwarty.
Traktor, ciągnik a może cała ferma?

Wielkanoc za pasem, a świąteczny zajączek musi zaopatrzyć się w upominki dla najmłodszych. Może zamiast tradycyjnego i niezdrowego kosza słodyczy w tym roku zrobi on  zakupy w sklepie TwojaZagroda.pl? Tam wybór mini maszyn rolniczych, które zadowolą niejednego chłopca jest ogromny. W asortymencie są również atrakcyjne puzzle i zestawy do budowania farm, które na pewno spodobają się dziewczynkom.
Dofinansowanie modernizacji gospodarstw rolnych. Trwa nabór wniosków

Choć Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa od 19 lutego prowadzi nabór wniosków na dofinansowanie modernizacji gospodarstw rolnych w obszarze „D”, to do tej pory niewielu rolników zadeklarowało chęć pozyskania środków. Do 9 marca do agencji wpłynęło 2466 wnio