Nowa odsłona sklepu z produktami Axami

Chcesz poczuć się wyjątkowo? Szykuje się wielka impreza lub romantyczna kolacja z ukochanym? Czasu masz niewiele i zależy ci, by wypaść jak najlepiej? Nic prostszego. Białostocka firma, która od wielu lat zajmuje się projektowaniem unikalnej, damskiej bielizny uruchomiła nowy sklep internetowy. Adres pozostaje bez zmian – www.axami24.pl – wszystko inne zmienia się na lepsze.

Coraz więcej osób robi zakupy w sieci, a sprzedawcy częściej decydują się na biznes właśnie w takiej formie. Axami - producent luksusowej damskiej bielizny, którego kolekcje urzekają haftem oraz bogatą kolorystyką i wzornictwem, dziś przedstawia swój wirtualny sklep w unowocześnionej odsłonie.

- Wychodzimy naprzeciw oczekiwaniom naszych klientek. Przez wiele miesięcy przygotowywaliśmy się do tego przedsięwzięcia, analizując gust i preferencje pań, które od lat kupują naszą bieliznę – mówi Edyta Skutnicka, właścicielka firmy Axami i projektantka bielizny. - Zależało nam, aby nasz nowy sklep był bardziej ekskluzywny i wizualnie atrakcyjny. Staraliśmy się całą naszą ofertę i wszystkie kolekcje przedstawić czytelnie i przejrzyście.

Stałe klientki na pewno zwrócą uwagę na to, że kupowanie i kompletowanie bielizny za pomocą nowego axami24.pl teraz jest o wiele łatwiejsze, a do dyspozycji mają sprawdzony kalkulator rozmiarów.

- Dodatkowo uruchomiliśmy zakładkę lookbook. W tym miejscu znajdują się nasze wizerunkowe sesje, które mogą być inspiracjami dla naszych klientek – dodaje Edyta Skutnicka.

Zgodnie z obowiązującym trendem, nowy sklep działa oczywiście również na urządzeniach mobilnych, a z okazji jego inauguracji marka przygotowała wiele akcji promocyjnych i liczne rabaty. W sklepie dostępne są wszystkie kolekcje marki Axami.

Nowa odsłona sklepu daje gwarancję szybkich transakcji za pośrednictwem PayU. Do wyboru mamy różne formy dostawy oraz możliwość odbioru osobistego.

Axami - producenta ekskluzywnej bielizny określają zarówno wyrafinowane wzory jak i klasyczne, stonowane fasony. Najlepszej jakości tkaniny są sprowadzane z Francji, Hiszpanii, Szwajcarii i Włoch, co sprawia, że kolekcje firmy są unikatowe, a marka jako jedna z najbardziej kreatywnych, liczy się na światowych rynkach. W branży jest obecna od przeszło 20 lat, w związku z tym idealnie zna wymagania i gust swoich klientek oraz dopasowuje się do ich zmieniających się potrzeb.

V-7641,V-7642,V-7645.jpg

V-6791_V-6641_3_d.jpg

V-8081 V-8088.jpg

V-7791,V-7795.jpg

V-8031 V-8033 V-8038.jpg

V-8201 V-8203.jpg

Axami_sklep24.doc

Axami_sklep24.pdf

Axami_sklep24.txt

Poznaj Axami

To prawda, Anka zapomniała jak to jest być seksowną kobietą. Odkąd została mamą dwóch rozhasanych chłopców, jej codziennym outfitem stały się powyciągane podkoszulki, getry i poplamione zupkami sweterki. Dzieci miały już dwa lata, a ona ciągle nie mogła wyjść z pieluch, garnków, rosnących gór prania. Ledwie nadążała z przebieraniem synków - na spacerek, ze spacerku, do spania. Na siebie nie miała już czasu. Kiedy więc Marek w dzień zakochanych położył przed nią na stole bilety na lot do Wenecji, najpierw zamiast radości, ogarnęła ją panika: „Co z dziećmi? Kto się nimi zajmie? Jak to wszystko zorganizować?”. Marek cierpliwe wytrzymał jej słowotok i powiedział: „Jesteś świetną mamą, ale chciałbym, żeby wróciła już moja żona”. To było jak uderzenie obuchem. No tak, cały świat od wielu miesięcy kręcił się wokół bliźniaków, chyba czas na zmiany.
Szwaczki i gorseciarki pilnie poszukiwane

Wiodący eksporter i producent ekskluzywnej bielizny damskiej Axami planuje zwiększyć zatrudnienie. Ma to bezpośredni związek z dynamicznym wzrostem zainteresowania jej produktami na świecie i rozbudową zakładu. Firma poszukuje do pracy utalentowanych, a także doświadczonych szwaczek i gorseciarek. Mile widziane będą również osoby, które chcą przyuczyć się do zawodu.
Axami wprowadza na rynek nową kolekcję

Zawsze marzyłaś aby poczuć się jak „Alicja w krainie czarów”? Chciałaś przejść na drugą, tę nieznaną, stronę lustra? Nawet jeśli na co dzień jesteś stateczna i spokojna, modele z nowej kolekcji Axami sprawią, że będziesz nieprzewidywalna, intrygująca…
Pomóż spełnić marzenie Huberta. Trwa zbiórka na portalu Pomagam.pl

50 tysięcy złotych – tylko tyle i aż tyle potrzeba, aby pomóc niezwykłej rodzinie, w której wychowuje się 11-letni Hubert, podopieczny Białostockiego Hospicjum dla Dzieci. By mógł chorować w lepszych warunkach musi mieć swój własny, nawet niewielki pokój. W tym momencie jego rodzice i dwaj bracia mieszkają w niespełna 40-metrowym, dwupokojowym mieszkaniu i nie mają pieniędzy, by móc zamienić je na większe. Fundacja „Pomóż Im” uruchomiła zbiórkę na portalu Pomagam.pl i do tej pory udało się zebrać ponad 5600 zł.

Bałwanek Buli do usług

LodyBonano zawsze zaskakują. W tym sezonie w ich ofercie pojawi się lekki jak chmurka Buli. To lód w formie obłoczka albo bałwanka - co zresztą jako pierwsze dostrzegły dzieci - i o równie niebiańskim smaku. Jego twórcy spodziewają się też, że „zmrozi” konkurencję.