W Dzień Dziecka lody za złotówkę

Akcja firmy LodyBonano

W Dzień Dziecka lody za złotówkę

Wszystkie dzieci czekają na ten dzień. Ich dzień. Oczywiście chodzi przede wszystkim o prezenty, ale też o te mniejsze przyjemności, z których największą jest chyba wspólne - z rodziną albo przyjaciółmi - wyjście na lody. Rzecz jasna LodyBonano, które 1 czerwca dają specjalne promocje na mrożone smakołyki i prezenty.

Lodziarze od lat prześcigają się w pomysłach na uatrakcyjnienie Dnia Dziecka, ale niewątpliwe prym w tym względzie wiedzie firma LodyBonano. Przed jej punktami pierwszego dnia czerwca od godz. 13 do 15 ustawiają się kilometrowe kolejki, ponieważ przez te dwie magiczne godziny można kupić lody za symboliczną złotówkę.

- Dzieci są zawsze w takich sprawach dobrze poinformowane i już na godzinę przed 13 zaczynają przed niektórymi lokalami tworzyć ogonek - mówi Anna Czyżykowska, menager do spraw wizerunku i marketingu firmy. -  W specjalnej cenie dostępne będą lody Kajtuś, Disney i Rurka Niekapka. Każde dziecko może też pobawić się w kreatora smaku i korzystając z nowej oferty LodyBonano MIX, stworzyć swój własny deser za złotówkę, wybierając  loda (50 g.) z dowolnym dodatkiem z niebieskiego kółka.

To nie koniec atrakcji, które w ten szczególny dzień oferuje firma LodyBonano, chcąc go umilić i osłodzić zarówno dzieciom jak i rodzicom.

- Przygotowaliśmy też atrakcje specjalne. Proponujemy, by zaraz po szkole czy przedszkolu dzieci pierwsze kroki skierowały do naszych lodziarni, bo na 50 pierwszych klientów, którzy przyjdą do nas 1 czerwca, między godziną 13 a 15, czekać będą wyjątkowe prezenty. Do wyboru: okulary słoneczne lub piłki plażowe. To drobne upominki od nas na Dzień Dziecka. Z takim wyposażeniem można już zaczynać wakacje - zachęca przedstawicielka marki LodyBonano. - Dorosłych też oczywiście zapraszamy. Każdy z nas jest przecież dzieckiem, to nic, że dużym.

Dodatkowo we wszystkich lodziarniach przez cały dzień najmłodsi otrzymają prezenty: balonik oraz lizaka z logo LodyBonano. Jak wiadomo słodkości nigdy dość, a balonik to rzecz zawsze przez maluchy pożądana.

Dzień Dziecka jest jak wstęp do wakacji. Wraz z nimi pojawia się nieodparta ochota na lody. LodyBonano mają w swojej ofercie w tym sezonie wiele nowości, obok których nie sposób przejść obojętnie. W niektórych lodziarniach można spróbować bąbel wafla w gofrowym rożku, lodów Buli, a także hitowego czarnego świderka. Jeśli do tego doda się beztroską zabawę to ten Dzień Dziecka będzie niezapomniany.

DSC_7179.jpg

LodyBonao_DzienDziecka. MEDIA.doc

23031526_1893257647356268_112883080267267174_n.png

18740787_1723145581034143_1185761032803773182_n.jpg

Za czerwony pasek lody za złotówkę

Uczniowie twierdzą, że drugie największe święto po Bożym Narodzeniu to koniec roku szkolnego, ponieważ rozpoczyna dwa miesiące wakacyjnej laby. Rodzice na pewno wynagrodzą całoroczny trud swoich pociech drobnymi upominkami i uściskami. Od sieci LodyBonano zaś dostaną jeszcze truskawkowe lody za złotówkę.
Jak przetrwać pierwsze, trudne momenty w lodowym biznesie?

- Myślenie w stylu: otwieram lodziarnię pod znaną marką i już nic nie muszę, to duży błąd - uważa Radosław Charubin, prezes największej sieci lodziarni w Polsce – LodyBonano. Udziela też kilku rad, co robić, kiedy lodowy biznes nie idzie tak jak byśmy chcieli.
Bałwanek Buli do usług

LodyBonano zawsze zaskakują. W tym sezonie w ich ofercie pojawi się lekki jak chmurka Buli. To lód w formie obłoczka albo bałwanka - co zresztą jako pierwsze dostrzegły dzieci - i o równie niebiańskim smaku. Jego twórcy spodziewają się też, że „zmrozi” konkurencję.
Pierwszokomunijne prezenty od Lodów Bonano

Pierwsza Komunia Święta to wyjątkowe wydarzenie w życiu dziecka. Poza oczywistymi względami duchowymi, nieodłącznym elementem uroczystości są również… prezenty! LodyBonano to marka, która stara się zawsze być blisko najmłodszych. Dlatego już po raz kolejny zaprasza wszystkich przystępujących do Sakramentu Pierwszej Komunii uczniów na lodowy upominek, aby dodatkowo osłodzić im ten dzień.

Axami – marka znana pod każdą szerokością geograficzną

Któż nie zna sceny, w której Bridget Jones trafia do tajskiego więzienia i wszystkie zamknięte w nim kobiety, niezależnie od przewinień, koloru skóry, tuszy i wieku, łączy zachwyt nad świetnie uszytym stanikiem? Piękna bielizna to rzecz pożądana pod każdą szerokością geograficzną. Dlatego w sesjach fotograficznych marki Axami biorą udział modelki z Azji, Afryki i Europy.