Klinika Salamandra kończy rok

Salamandra Beauty Picnic

Klinika Salamandra kończy rok

Stałe klientki Salamandra Beauty Clinic wiedzą, że jest okazja do świętowania. Salon kosmetyczny kończy właśnie rok i z tej okazji zaprasza  w niedzielę na urodziny. Będzie oczywiście tort, ale fit. A poza tym mnóstwo nagród! Można na przykład wygrać BMW X2 na weekend.

Ekonomiczne statystki przekonują, że jeśli firma przetrwała na rynku rok, to ma wszelkie szanse na to, by zaistnieć na nim na stałe.

- Minione miesiące nie były łatwe. Mieliśmy dużo pracy, ale nie brakowało nam entuzjazmu i w sumie rok zamykamy na plusie, pełni nadziei, że firma dalej będzie się rozwijać i będzie przybywać nam klientek - mówi Emilia Jaskulska, wizażystka i współwłaścicielka Salamandra Beauty Clinic. - Urodziny organizujemy, by podziękować naszym stałym klientom i zachęcić do odwiedzenia naszego salonu nowe.

Impreza urodzinowa odbędzie się 22 lipca o godz. 13 w Reasurant Stars 5 (ul. Elektryczna 12, przy Teatrze Dramatycznym) i będzie miała charakter pikniku. Załoga salonu kosmetycznego Salamandra przygotowała dla gości mnóstwo atrakcji. By połączyć przyjemne z pożytecznym urodziny podzielone zostały na dwie części. W ramach pierwszej odbędą się dwie prelekcje. Sylwia Łuniewska powie kilka słów o zasadach skutecznej komunikacji. Marta Jaromińska, kosmetolog, linergistka i współwłaścicielka Salamadry wyjaśni zaś jak wyglądać powinna właściwa pielęgnacja skóry. Później przyjdzie czas na zabawy i przyjemności. Najpierw na stół „wjedzie” tort przygotowany przez Fit Cake, którym każda z pań będzie mogła uraczyć się bezkarnie, ponieważ nie zawiera tzw. „złych” i nadprogramowych kalorii. Podczas zabaw i konkursów rozlosowane zostaną wśród gości atrakcyjne nagrody.

A oto co można wygrać podczas Salamandra Beauty Picnic: „Mocca” salon fryzjerski Ewy Kożuchowskiej przekazał bon na strzyżenie z regeneracją i modelowaniem, Łukasz Borowski voucher na godzinny masaż kręgosłupa, Ewelina Sadowska - bon na kobiecą sesję zdjęciową. Wśród nagród jest także spersonalizowany album zdjęciowy i zaproszenia ślubne Glam Art. Ponadto bilety do kina Helios, prezent od Semilac Białystok - Nefelle, bon 200 zł do Mrs. Sporty, karnet na 11 treningów do NelFit, voucher na konsultacje i analizę składu ciała u psychodietetyczki Anny Kuczkin, a na finał BMW X2 na weekend od Auto- Fus Group Białystok.

Salamandra Beauty Clinic mieści się na II piętrze kamienicy przy ul Sienkiewicza 5 w Białymstoku. Świadczy profesjonalne usługi z zakresu kosmetologii, medycyny estetycznej, fizjoterapii, dietetyki i wizażu.

Salamandra Przygotowania do urodzin-5 zmn.jpg

Salamandra Przygotowania do urodzin-8 zmn.jpg

Salamandra Przygotowania do urodzin-17 zmn.jpg

salamandra_urodziny_MEDIA1.docx

docx | 34,4 KB

Cała prawda o depilacji

Gładkie nogi nawet przez kilka tygodni? Czy to możliwe? Wiele kobiet w okresie wiosenno – letnim zadaje sobie takie pytania i nie znajduje na nie odpowiedzi. Panie zazwyczaj używają depilatorów lub kremów do depilacji. Jednak włoski po takich zabiegach odrastają niezwykle szybko i trzeba je powtarzać nawet co kilka dni.
„Metamorfozy” z Hajnówce

Popularne „Metamorfozy”, organizowane przez klub Mrs. Sporty, po raz pierwszy w Hajnówce! Wybrana do projektu pani przez dwa miesiące będzie miała szansę nie tylko zmienić swój wygląd, ale też dietę i codzienne nawyki, a w rezultacie życie.
Lodowy sezon dobiega końca. Był bardzo udany

Pogoda tego lata dopisała, więc od pierwszych dni maja do ostatnich września LodyBonano sprzedawały się jak świeże bułeczki. Efekt? 15 milionów wydanych lodowych przysmaków oraz wiele nowości w menu. Tak w wielkim skrócie można podsumować bardzo udane lato w największej polskiej sieci lodziarni franczyzowych.
NYCharm – nowa kolekcja Maral Trendy jest już dostępna

Rytmiczny puls miasta, bijący nieustannie przez całą dobę. Wyznaczający trendy. Nadający ton. Rytm Nowego Yorku - metropolii, w której "niemożliwe" nie istnieje. Puls, który nigdy nie zanika. Czasem gwałtownie i dynamicznie przyspiesza, by na moment zwolnić, chwytając ulotne chwile zasłużonego relaksu. To miasto, które nigdy nie zasypia i zawsze wyzwala emocje. Pozostawia przy tym swobodę wyboru: można je pokochać lub znienawidzić, ale nie można pozostać obojętnym.