Rozpocznij rok szkolny ze sklepem TwojaZagroda.pl i darmowym planem lekcji

Ani w pokoju ucznia, ani w jego tornistrze nie może zabraknąć jednej bardzo ważnej rzeczy – planu lekcji. Wiadomo, że dzieci są bardzo wymagające, a plan lekcji, który używają codziennie, nie może być nudny. Dlatego też naprzeciw ich oczekiwaniom wychodzi sokólski sklep rolniczy TwojaZagroda.pl i organizuje akcję, dzięki której maluchy z klas 1 - 3  zamieszkujące obszary wiejskie mogą otrzymać darmowe i unikalne plany lekcj

To nie pierwsza akcja organizowana przez sklep rolniczy z ofertą części do maszyn i ciągników rolniczych, a także dealera producentów Metal-Fach, Farmtrac czy POM Augustów. W ubiegłym roku w ramach programu „Bądź widoczny- bądź bezpieczny"uczniowie podlaskich szkół otrzymali kamizelki odblaskowe, które zapewniają im spokojny powrót do domu po zmierzchu, lub gwarantują bezpieczne wycieczki szkolne.

- Teraz chcemy podarować dzieciom użyteczne plany lekcji, które będą zdobiły odpowiednie do ich wieku kolorowe ilustracje – mówi przedstawiciel sklepu TwojaZagroda.pl i dodaje, że każde dziecko otrzyma 2 wersje planu lekcji. - Jeden w dużym formacie (B4), idealny do postawienia na biurku lub przyczepieniu nad szafką z zeszytami,  drugi w małym formacie (A5), który świetnie sprawdzi się w codziennym użytkowaniu w szkole.

Obie wersje planu zostaną wydrukowane na wysokiej jakości grubym papierze kredowym. Nauczyciele będą mogli rozdać je uczniom podczas uroczystości ślubowania klas pierwszych lub na pierwszych zajęciach wychowawczych.

Udział w programie jest całkowicie darmowy, wszystkie koszty pokrywa sklep rolniczy TwojaZagroda.pl mieszczący się w Sokółce, na ulicy Kresowej 62.

- Również koszty związane z transportem planów do szkół są po naszej stronie. Zwracamy się więc do dyrektorów szkół podstawowych na terenie województwa podlaskiego, znajdujących się na terenach wiejskich i przedstawiamy im naszą ofertę, na odpowiedzi czekamy do 20 sierpnia – mówi  przedstawiciel sklepu.

Szkoły, które chcą przystąpić do programu edukacyjnego, organizowanego przez sklep rolniczy  proszone są kontakt pod tym adresem: m.kulik@metalfach.com.pl
W wiadomości należy podać pełny adres szkoły, telefon kontaktowy dla kuriera oraz informacje o liczbie uczniów w klasach 1-3.

Darmowe plany lekcji mogą również otrzymać rodzice odwiedzając sklep stacjonarny w Sokółce. Plany lekcji będą dostępne już od ostatniego tygodnia sierpnia.

TwojaZagroda.plMEDIA.txt

TwojaZagroda.pl.MEDIA.doc

TwojaZagroda.pl.MEDIA.pdf

Plan-lekcji-FB.png

DSC_0053.png

DSC_0035.png

Darmowy-plan-lekcji.png

Ciągniki kompaktowe Farmtrac – nowość w ofercie sklepu rolniczego TwojaZagroda.pl

Producent ciągników rolniczych Farmtrac powiększył ofertę o nową serię ciągników. Tym razem jest to seria urządzeń kompaktowych – małych i zwinnych, świetnie nadających się do prac w każdym gospodarstwie. Czy warto w nie zainwestować?
Sokólski Metal-Fach kolejny raz zaprezentuje się na Agro Show w Bednarach

W tym roku Agro Show - Międzynarodowa Wystawa Rolnicza w Bednarach będzie obchodzić swoje 20-lecie. Targi rozpoczną się 20 września i trwać będą kolejne cztery dni. Jak co roku na gigantycznej powierzchni - przeszło 120 ha - swoje maszyny i produkty rolnicze zaprezentuje aż 800 wystawców. Wśród tak zacnego grona nie mogło zabraknąć sokólskiego przedsiębiorstwa Metal-Fach, które pochwali się swoim najlepszym sprzętem.
Dzień otwarty w sklepie TwojaZagroda.pl

Pokazy maszyn rolniczych topowych polskich producentów, konkursy z atrakcyjnymi nagrodami i mega rabaty na asortyment sklepu – to tylko niektóre z atrakcji, jakie czekają na klientów sklepu TwojaZagroda.pl już 2 lipca. Sklep rolniczy zaprasza do swojej siedziby w Sokółce na Dzień Otwarty.
Awaria na polu? Części zamienne dostarczą pracownicy sklepu TwojaZagroda.pl

Nie ma nic gorszego niż awaria ciągnika czy maszyny rolniczej podczas intensywnych prac w gospodarstwie. Rolnicy z okolic Sokółki mogą być spokojni, ponieważ w najbardziej kryzysowych sytuacjach z pomocą pośpieszą pracownicy sklepu TwojaZagroda.pl, który oferuje dowóz części zamiennych w miejsce wskazane przez klienta.