Dzień z Mrs. Sporty dedykowany sobie

Klub otwiera drzwi w Białymstoku i Hajnówce

Dzień z Mrs. Sporty dedykowany sobie

Klub Mrs. Sporty, prowadzący gimnastykę dla pań, wchodzi w nowy sezon z przytupem. Organizuje Dni Otwarte w Białymstoku i Hajnówce. W programie poza prelekcjami, zdrowymi przekąskami czy treningiem personalnym, znajdzie się wiele darmowych zabiegów i konkursów z atrakcyjnymi nagrodami.

- Udało nam się pozyskać ciekawych sponsorów, właściwe stworzyliśmy prawdziwą kobiecą ligę, która będzie działać na rzecz poprawy urody, kondycji i samopoczucia pań. Warto więc skorzystać – zachęca Katarzyna Sadowska, właścicielka Mrs. Sporty w Białymstoku. – Od nas, zainteresowane uczestniczki w Hajnówce i Białymstoku, dostaną w prezencie pakiet startowy, za który w innym przypadku trzeba zapłacić 120 zł, a także klubową torbę sportową.

Pakiet jest podstawą do opracowania personalnego treningu i indywidualnej diety dla każdej klubowiczki. Powstaje w oparciu o wywiad medyczny i analizę składu ciała oraz rozmowy z trenerami i dietetykiem. Określa punkt wyjścia, a także cele, które trenująca zamierza osiągnąć.  Panie, które chcą podczas Dnia Otwartego skorzystać z konsultacji treningowej i dodatkowo mieć trening personalny, powinny wcześniej umówić się telefonicznie, osobiście, bądź przez stronę www, by trener zarezerwował czas specjalnie dla nich. Od tego sezonu Mrs. Sporty honoruje też popularne karty OKSystem.

Atrakcje w Białymstoku –  14 września , piątek godz. 8.00 – 19.00

Mrs. Sporty proponuje, aby na Dzień Otwarty każda klubowiczka wzięła koleżankę. Na zachętę nowa pani otrzyma torbę sportową, a stała bywalczyni podręcznik żywieniowy, w którym znajdzie m.in. wiele porad, dotyczących tego, jak unikać najczęstszych dietetycznych błędów. W konkursach sportowych i loteriach będzie można także wygrać wiele kobiecych gadżetów.

Każda pani, która tego dnia odwiedzi Mrs. Sporty na Fabrycznej 8 będzie mogła zrobić sobie dokładną analizę składu ciała. Może też poddać się masażowi receptorów stóp, dłoni i pośladków (wykona go specjalistka ze Zdrowego Zakątka) lub skorzystać z zabiegu kosmetycznego z wykorzystaniem komórek macierzystych, liftingującego, podkreślającego owal twarzy oraz ujędrniającego skórę. Przeprowadzi go kosmetolog z salonu Afrodyta. Wszystkie zabiegi tego dnia będą bezpłatne.

Zaplanowano też serię prelekcji. Danuta Bączek, coach zdrowia, opowie o „Zegarze biologicznym w naszym życiu”. Dr Anna Dudzienko, rehabilitantka, poradzi co robić, by zachować zdrowy kręgosłup i stawy. Eksperci z Salamandra Beauty Clinic  opowiedzą o właściwej pielęgnacji skóry, by jak najdłużej zachowała młodość. Anna Kuczkin z firmy „100 Kalorii” udzieli prostych i skutecznych wskazówek dietetycznych. Można też będzie skorzystać z konsultacji u projektantów wnętrz z firmy Arino House, bo jak wiadomo kobiece poczucie piękna nie dotyczy tylko ciała, ale też całego otoczenia.

Dzień Otwarty Mrs. Sporty w Białymstoku potrwa od godz. 8.00 do 19.00. Panie, które będą chciały skorzystać z kilku atrakcji, mogą w trakcie poczuć się głodne. Klub zaprasza więc na słodką fit przekąskę, przygotowana przez firmę „Na wagę zdrowia”.

Atrakcje w Hajnówce – 15 września, sobota godz. 9.00 – 15.00

Z wielu atrakcji, zabiegów i promocji, które dzień wcześniej odbędą się w Białymstoku, w sobotę będzie można skorzystać w klubie Mrs. Sporty w Hajnówce. Tak więc na klubowiczki, które przyjdą z kimś znajomym na Dzień Otwarty do klubu przy ul Wierobieja 2 w Hajnówce czekają sportowe torby.

Wszystkie panie mogą spodziewać się ciekawych nagród w konkursach i loteriach, a te które zdecydują się na regularne treningi z Mrs. Sporty otrzymają pakiet startowy bezpłatnie. Będą miały też wykonaną darmową analizę składu ciała, masaż receptorów stóp, dłoni i pośladków. Mogą skorzystać z konsultacji z dietetykiem – Elżbietą Patentas i projektantem wnętrz z Arino House.

Dodatkowo uczestniczki wydarzenia w Hajnówce będą mogły wziąć udział w warsztatach rozwoju osobistego prowadzonych przez Małgorzatę Jastrzębską. Salon optyczny Doktor Marchewka zaprasza na bezpłatne badanie wzroku, kosmetyczki z Mary Kay na gratisowy makijaż, a firma Porcje Zdrowia na degustacje swoich dietetycznych specjałów. W programie przewidziana jest także komputerowa badanie cery, a Gabinet Beauty Sphere z Hajnówki zaoferuje uczestniczkom wydarzenia bony na zabieg liporadiologiczny na brzuch lub uda albo infuzję tlenową na twarz.

Warto już dziś zarezerwować w kalendarzu wyjątkowy dzień, poświęcony samej sobie.

plakat 15.09.docx

docx | 299 KB

Plakat_Mrs_Sporty.pdf

Mrs_Sporty1.jpg

Mrs_Sporty_DzienOtwarty_MEDIA.doc

„Metamorfozy” z Hajnówce

Popularne „Metamorfozy”, organizowane przez klub Mrs. Sporty, po raz pierwszy w Hajnówce! Wybrana do projektu pani przez dwa miesiące będzie miała szansę nie tylko zmienić swój wygląd, ale też dietę i codzienne nawyki, a w rezultacie życie.
W sobotę urodziny Mrs. Sporty

Mrs. Sporty w Białymstoku świętuje pierwsze urodziny. Klubowiczki wiedzą, że ten rok to nie tylko sukcesy, ale też pot i wysiłek. Ale te, które wytrwały, nie mają wątpliwości, że było warto. Teraz więc czas na bal. Urodzinowa impreza odbędzie się w sobotę 13 października.
Podciągam się nawet na drążku

Białostoczanka Monika Winiarska została laureatką konkursu „Kobieca transformacja na Lato”, ogłoszonego przez portal obcasypodlasia.pl. Przez dwa miesiące specjaliści z dziedziny medycyny estetycznej, brafittingu, styliści i fryzjerzy pracowali nad jej wizerunkiem. Najwięcej czasu spędziła jednak w białostockim Klubie Mrs. Sporty.
W wakacje również warto dbać o formę

Choć wakacje w pełni, ale trenerzy w klubach Mrs. Sporty w Białymstoku i Hajnówce niezależnie od okresu urlopowego wspierają klubowiczki w realizacji ich celów. Kilka dni temu, podczas cyklicznego spotkania, panie mogły poznać ćwiczenia, które można z powodzeniem wykonywać w trakcie letnich wojaży, a także dowiedziały się jak w tym czasie odpowiednio zadbać o skórę.