Sokólski Metal-Fach kolejny raz zaprezentuje się na Agro Show w Bednarach

W tym roku Agro Show - Międzynarodowa Wystawa Rolnicza w Bednarach będzie obchodzić swoje 20-lecie. Targi rozpoczną się 20 września i trwać będą kolejne cztery dni. Jak co roku na gigantycznej powierzchni - przeszło 120 ha - swoje maszyny i produkty rolnicze zaprezentuje aż 800 wystawców. Wśród tak zacnego grona nie mogło zabraknąć sokólskiego przedsiębiorstwa Metal-Fach, które pochwali się swoim najlepszym sprzętem.

Bednary, położone zaledwie 25 kilometrów od Poznania to miejscowość gdzie Polska Izba Gospodarcza Maszyn i Urządzeń Rolniczych,  organizuje największe rolnicze, plenerowe targi zarówno w Polsce jak i w Europie. W ich trakcie rolnicy mają możliwość poznania kompleksowej oferty wszystkich przydatnych im usług.

Jest to wydarzenie o zasięgu międzynarodowym. Oprócz polskich maszyn, prezentowane będą również urządzenia zagraniczne, które pokażą przedstawiciele aż stu firm i przedsiębiorstw.

Już na piątek zaplanowano pierwsze, spektakularne pokazy maszyn rolniczych. W tym roku po raz pierwszy będą one przeprowadzone w nowej formule. Na polu pokazowym zostaną zaprezentowane maszyny do uproszczonej uprawy roli i siewu. Prezentowane będą również rozsiewacze nawozów mineralnych oraz ciągniki i kombajny.

- Bardzo cieszy nas fakt, że kolejny raz możemy prezentować nasz asortyment na tak prestiżowej imprezie. Od wielu lat ciężko pracujemy nad poszerzeniem naszej oferty i wprowadzaniem do niej tylko takich produktów i maszyn, które są gwarancją efektywnej, wydajnej i co najważniejsze oszczędnej pracy w gospodarstwach zarówno w Polsce jak i na granicą. Serdecznie zapraszamy wszystkich zwiedzających na nasze stanowisko 224 do sektora E – mówi Joanna Jatkowska kierownik marketingu firmy Metal-Fach.

Na targach w Bednarach Metal-Fach pochwali się między innymi agregatami uprawowymi. Nowością będzie możliwość umówienia się na testy przed zakupem.  Rozrzutnikami, w tym nowym 18-tonowym  N277 Cerberus oraz N276 Falcon  z wygodnym obniżonym załadunkiem specjalnie dostosowanym do  potrzeb rolników . Oprócz możliwości oglądania urządzeń, klienci będą mieli szansę na profesjonalne i kompetentne doradztwo techniczne w zakresie odpowiedniego wyboru maszyn i akcesoriów.

AgroShow2018.pdf

AS.JPG

AgroShow2018.txt

AgroShow2018.doc

Rozpocznij rok szkolny ze sklepem TwojaZagroda.pl i darmowym planem lekcji

Ani w pokoju ucznia, ani w jego tornistrze nie może zabraknąć jednej bardzo ważnej rzeczy – planu lekcji. Wiadomo, że dzieci są bardzo wymagające, a plan lekcji, który używają codziennie, nie może być nudny. Dlatego też naprzeciw ich oczekiwaniom wychodzi sokólski sklep rolniczy TwojaZagroda.pl i organizuje akcję, dzięki której maluchy z klas 1 - 3  zamieszkujące obszary wiejskie mogą otrzymać darmowe i unikalne plany lekcj
Dzień otwarty w sklepie TwojaZagroda.pl

Pokazy maszyn rolniczych topowych polskich producentów, konkursy z atrakcyjnymi nagrodami i mega rabaty na asortyment sklepu – to tylko niektóre z atrakcji, jakie czekają na klientów sklepu TwojaZagroda.pl już 2 lipca. Sklep rolniczy zaprasza do swojej siedziby w Sokółce na Dzień Otwarty.
Awaria na polu? Części zamienne dostarczą pracownicy sklepu TwojaZagroda.pl

Nie ma nic gorszego niż awaria ciągnika czy maszyny rolniczej podczas intensywnych prac w gospodarstwie. Rolnicy z okolic Sokółki mogą być spokojni, ponieważ w najbardziej kryzysowych sytuacjach z pomocą pośpieszą pracownicy sklepu TwojaZagroda.pl, który oferuje dowóz części zamiennych w miejsce wskazane przez klienta.
Traktor, ciągnik a może cała ferma?

Wielkanoc za pasem, a świąteczny zajączek musi zaopatrzyć się w upominki dla najmłodszych. Może zamiast tradycyjnego i niezdrowego kosza słodyczy w tym roku zrobi on  zakupy w sklepie TwojaZagroda.pl? Tam wybór mini maszyn rolniczych, które zadowolą niejednego chłopca jest ogromny. W asortymencie są również atrakcyjne puzzle i zestawy do budowania farm, które na pewno spodobają się dziewczynkom.